Els propers dies 8,9 i 10 de maig tindrà lloc a la nostra ciutat la celebració de la 51a. Exposició Nacional de Roses. Tots sabem que és una fita important per la nostra ciutat, la rosa ha esdevingut un símbol d’identitat pels santfeliuencs i sanfeliuenques. Sens dubte, aquesta és una de les activitats més valorades per la ciutadania i un dels elements més definidors i diferenciadors de la nostra ciutat.

Com a Associació, fa uns anys que hi participem de forma activa, podem dir que hem aconseguit revitalitzar el concursos de roses, uns vint-i-cinc associats hi participen amb les seves roses, la majoria d’elles conreades al Parc Torreblanca. També hi participem organitzant un espai d’exposició propi remarcant algun aspecte del món de la rosa, així com un espai d’exposició i venda de productes diversos relacionats amb les roses.

Aquest any, tornarem a ser presents amb un estand ambientat en l’època modernista i amb productes artesanals dedicats a les roses. Us convidem a col·laborar, tothom que hi vulgui participar cal que es posi en contacte amb qualsevol membre de la Junta o a través del correu electrònic o correu ordinari a la seu de la entitat.

nota pels socis i sòcies.-

sembla que desprès d’un bon treball i un bon clima, tindrem una collita de roses excel·lent. La càmera frigorífica està preparada i pot rebre les roses que vulgueu tallar, la combinació és la mateixa que la caseta d’eines

IDIOMES »