Els propers dies 7, 8 i 9 de maig,  el parc i el Palau Falguera s’ompliran de roses, tindrà lloc la 52 ena. edició de l’Exposició Nacional de Roses. Amb motiu d’aquest esdeveniment els visitants podran gaudir de les diferents exposicions i  concursos que organitzem al seu entorn i adquirir una amplia gamma de productes d’artesania,complements, comestibles, sabons, ambientadors i molts altres articles elaborats amb roses, tot això sense oblidar les roses i els rosers.

La nostra entitat, com ha fet els darrers anys, tindrà un estand propi, dedicat a mostrar quins són els objectius que perseguim amb el desenvolupament del  projecte de commemoració del 125è aniversari del naixement d’en Pere Dot, així com les princials activitats que hem organitzat fins ara i també la previstes al llarg de l’any. En aquest espai també mostrarem tota una gamma de productes relacionats amb les roses i que els visitants podran adquirir.

El dissabte dia 8, a les 10 h del matí, ens visitarà la presidenta de la Federació Mundial d’Associacions de Roses, la Presidenta de l’Associació Espanyola de Rosa i diferents jutges del Concurs de Roses de Barcelona. A les 11,30h. col·locarem al Palau Falguera la quarta placa relacionada amb la ruta de les roses de la nostra ciutat, acció que també forma part del projecte del 125è aniversari.

Volem convidar-vos a visitar Sant Feliu, la Ciutat de les Roses, i de manera molt especial l’Exposició Nacional de Roses i totes les activitats i concursos organitzats entorn de l’exposició, activitat que per la seva singularitat i la tradició roserística de la ciutat, és coneguda i valorada arreu.

IDIOMES »