b20194-e433cbb8ac1[1] (2)

Us informem que el 60è Premi de Fotografia Trofeu Rosa d’Or de Sant Feliu de Llobregat, organitzat per L’Agrupació Creació 90, manté la convocatòria tot i que ajorna la reunió presencial del Jurat, l’exposició a la sala del Palau Falguera i l’acte de lliurament de premis, fins que les condicions sanitàries del país ho facin possible. Tan bon punt tinguin concretades les noves dates, les donaran a conèixer a través de la pagina de l’entitat Creació 90.
Mentrestant, podeu continuar enviant fotos digitalment, tal com estava previst a les bases.

BASES DEL CONCURS

TEMA:
La rosa, en tots els seus diversos aspectes. Color.
QUI POT PARTICIPAR-HI:
Tothom qui ho desitgi. En l’apartat local, els autors residents a Sant Feliu de Llobregat i els socis de l’agrupació fotogràfica organitzadora.
NOMBRE D’OBRES:
Màxim de tres per autor no presentades en anteriors edicions d’aquest concurs.
TÈCNICA:
Totalment lliure
FORMAT:
Les fotografies s’han de presentar en format digital. L’arxiu de les fotografies ha de ser JPG, amb una mida de 1920 píxels en el costat més llarg i amb una resolució de 300 punts per polzada. El perfil de color ha de ser sRGB
JURAT:
Estarà format per tres persones d’acreditats coneixements fotogràfics, reconegudes per la Federació Catalana de Fotografia. Les seves decisions seran inapel·lables
TRAMESES:
Les fotografies s’han de presentar per Internet a la pàgina web www.creacio90.cat seguint les instruccions del programa informàtic
NOTES:
Les fotografies presentades al concurs seran visibles a la pàgina web www.creacio90.cat un cop emès el veredicte per part del jurat. Les obres premiades passaran a ser propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Cada autor només podrà optar a un sol premi. El fet de participar en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases.
REPRODUCCIÓ DE LES OBRES:
Tots els autors premiats autoritzen la reproducció de les seves obres per a usos no comercials, esmentant sempre el nom de l’autor. Els participants es responsabilitzaran totalment dels drets de tercers i de qualsevol reclamació per drets d’imatge.
TERMINI D’ADMISSIÓ:
Del 2 de març al 22 d’abril de 2020.
Modificat,
Nou termini d’admissió fins el 24 de maig
VEREDICTE PÚBLIC:
Tindrà lloc el dissabte 25 d’abril de 2020, a les 19h, al Palau Falguera (c/Falguera, 2-6) de Sant Feliu de Llobregat
EXPOSICIÓ:
Les fotografies premiades i una selecció de les presentades s’imprimiran en paper fotogràfic i s’emmarcaran, per tal de fer-ne una exposició durant l’Exposició Nacional de Roses. S’exposaran al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, els dies 8, 9, 10 de maig de 2019 (Festes de Primavera i Exposició Nacional de Roses). Després de l’exposició les còpies impreses es destruiran.
LLIURAMENT DE PREMIS:
El dissabte 9 de maig de 2020, a les 13h, a la sala de plens de l’Ajuntament.
PREMIS:
Premi d’honor a la millor col·lecció de 3 fotografies: 300 € i trofeu exclusiu Rosa d’Or Primer premi: 250 € i trofeu Rosa d’Argent Segon premi: 200 € i trofeu Rosa d’Argent Tercer premi: 150 € i trofeu Rosa d’Argent Quart premi: trofeu Cinquè premi: trofeu
PREMIS LOCALS:
Primer premi: 130 € i trofeu Rosa d’Argent Segon premi: 100 € i trofeu Rosa d’Argent Tercer premi: 75 € i trofeu Rosa d’Argent
NOTA SOBRE ELS PREMIS:
El valor en euros dels premis relacionada en aquestes bases és l’import net a percebre per la persona premiada, un cop realitzades les retencions fiscals legalment establertes en el moment del pagament dels premis.
Aquest concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia (FCF) amb el número 2020-XX i puntua per obtenir les distincions d’Artista, Mestre i Excel·lència de la FCF.
D’acord amb la normativa de la Federació Catalana de Fotografia, en aquest concurs les obres més ben classificades, fins a un nombre equivalent al 15% de les presentades, puntuen per a l’obtenció de les distincions de la FCF. Aquestes obres seran considerades acceptacions. Les obres premiades es comptabilitzaran dins del 15% d’obres acceptades.

    Fotos premiadas del concurs 2019

 

IDIOMES »