Aquest divendres, 19 de maig va tenir lloc el “Concurso Internacional de rosas nuevas de la Villa de Madrid”, en el mateix es van presentar 92 varietats de roses noves procedents d’obtentors de 8 països.

Tot i que l’alcaldessa Sra. Manuela Carmena no va poder assistir a l’entrega de guardons per problemes d’agenda, si que va voler visitar el roserar i saludar al jurat internacional.

IMG_7086

A la foto de detall, l’alcaldesa de Madrid, Sra. Manuela Carmena, la presidenta dels Amics de les Roses,  Pilar López, la vicepresidenta de la WFRS, Sra. Henrianne de Briey , el vicepresident dels Amics de les Roses, Jaume Garcia i la delegada de Medi ambient de Madrid Sra. Inés Sabanés

La medalla d’or del certamen va recaure en el roser de l’obtentor francés Michel Adams, la medalla de plata va ser per una  varietat floribunda, de l’obtentor danés Poulsen i l’obtentor francés André Eve, amb un altre varietat floribunda va guanyar la medalla de bronze.

IMG_7398

El “Premi d’honor Pere Dot” donat per la nostra entitat a la varietat més perfumada  va ser pel roser floribunda  de l’obtentor André Eve.

IMG_7431

Roser més perfumat de l’obtentor André Eve

IMG_7091

Jurat internacional

IDIOMES »