La conferència: “Abans que el temps ho esborri” a càrrec de F. Xavier Baladía, autor i guionista del llibre i del documental  del mateix nom obrirà la jornada de Roses a la tardor

Abans que el temps ho esborri és la crònica en sèpia de l’alta burgesia que va fer la revolució industrial a Catalunya. Un passeig irònic per la Barcelona del segle XX a través dels records heretats per un dels seus descendents, F. Xavier Baladía, que ens trasllada als anys daurats d’una elit cosmopolita i culta, que ens va deixar un llegat que ha fet de la Barcelona d’avui un referent internacional.

Abans que els temps ho esborri, relata la vida privada d’una família d’aquella Barcelona, d’aquella Catalunya, en un moment molt especial de la seva història, on el nostre Il·lustre roserista, Pere Dot, també hi va prendre part, es va relacionar i va deixar la seva empremta a través de les seves roses i els  noms de les mateixes, moltes de les quals estan directament relacionades amb personatges sortits d’aquesta  crònica amena i divertida.

 Francesc Xavier Baladía, nascut a Barcelona, membre d’una de les famílies més peculiars d’aquest extens microcosmos, ens descriurà amb picardia i tendresa els diversos membres de la seva estirp i el seu entorn.

Us esperem:

Divendres, 16 de novembre, a les 20h a la Sala dels Àustria del Palau Falguera.

Per saber més:

http://vimeo.com/16773102

IDIOMES »