La integració lingüística de les persones que viuen a Catalunya és una tasca de tota la societat civil. El teixit de les entitats d’una població és un espai privilegiat de comunicació i relacions socials.

 Fruit d’aquesta filosofia i amb la voluntat d’establir un acord de col·laboració, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) Roses, a través del Servei Local (SLC) de Sant Feliu de Llobregat, i l’Associació Amics de les Roses van signar un conveni de col·laboració amb la voluntat  de realitzar activitats entorn del món de les roses i els rosers i de la tradició rosarista de la ciutat,  adreçada a les persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua de Sant Feliu de Llobregat.

 A més el CNL es compromet a difondre les activitats de l’Associació Amics de les Roses entre les persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua de Sant Feliu de Llobregat.

 Aquest acord de col·laboració té una durada d’un any a partir de la data de la signatura i va estar signat pel regidor Jaume Mañosas i Canadell,  com a President del Consell del CNL Roses, i  Pilar López Rodríguez, com a Presidenta de l’Associació Amics de les Roses.

IDIOMES »