Jornades gastronòmiques

“La cuina de les roses” és una iniciativa dels Amics de les roses de Sant Feliu de Llobregat. En la nostra tasca de fomentar el coneixement d’aquestes flors, símbol de la ciutat, des de l’associació organitzem unes jornades gastronòmiques on professionals de la cuina santfeliuenca ens mostraran com preparar deliciosos plats amb uns ingredients poc habituals: la rosa i altres flors.

Objectius

Amb aquestes jornades pretenem lligar la cuina i la ciutat a través del símbol més destacat de Sant Feliu de Llobregat: la rosa. També volem trencar la falsa creença que a la nostra ciutat hi falta oferta gastronòmica. Ben al contrari; un dels objectius és promocionar la cultura culinària de Sant Feliu a través dels restaurants que participen a “La cuina de les roses”.

Lloc

Les jornades tindran lloc al restaurant pedagògic del Palau Falguera, el divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 d’abril de 2012.

Receptes

Els cuiners ens mostraran en directe com preparar els plats fets amb roses i flors. Tindràs a la teva disposició fulletons amb les receptes, per poder fer-les a casa, i també es podran consultar  a un nou llocc web. A més a més, cada sessió s’enregistrarà en vídeo i es podrà consultar lliurement a través del web.

IDIOMES »