josep murciaEl proper dissabte, 6 d’agost a les 13,30 h, a la Sala de  Plens, l’Ajuntament lliurarà una placa a Josep Murcia i Zamora, amb motiu del seu centenari. Des de l’Associació dels Amics de les Roses ens ha semblat adient participar  i unir-nos a aquest acte  i oferir-li un petit presentcom a recordatori d’aquest  dia. Us convidem a assistir a aquest acte el dia 6 d’agost a les 13,30 h.

Josep Murcia, va treballar molts anys a Roses Torre Blanca,  fou un tècnic qualificat en la plantacio de roses i un col.laborador  directe de Francesc Bofill, l’obtentor de roses d’aquesta casa. Ha participat en l’apadrinament d’un roser d’en Dot.  En la revista “Pètals de Rosa” núm. 8 de novembre de 2012, hi teniu una entrevista  que li varen fer en Josep i en Ricard, on relata i dona testimoni de la seva vida al voltant de les roses.

Tenir un reconeixement  per en Josep Murcia, teballador dels camps de rosers, que ha collit moltes roses , ens permet també fer-ho extensiu a tots els treballadors i treballadores de roses i rosers de la ciutat. Amb el seu treball han contribuït també, a posar el seu gra de sorra, per fer que Sant Feliu , avui sigui coneguda com la Ciutat de les Roses.

Fins dissabte.

Bon estiu a tothom.

image133

IDIOMES »