En el marc de la II Setmana del Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat, el CECBLL convoca un concurs de fotografia local via el facebook del Centre d’Estudis https://www.facebook.com/centre.baixllobregat

Aquest concurs s’emmarca en els actes d’aquest projecte cultural que va engegar Sant Feliu l’any passat, amb la voluntat de donar a conèixer, aprofundir en la recerca, recuperar i divulgar el seu patrimoni.

Enguany el concurs abraçarà fotografies actuals que reflecteixin el patrimoni industrial de Sant Feliu d’entre els anys 1850 i fins a l’any 1930, amb una breu explicació que contextualitzi i expliqui la imatge.

El concurs començarà  el dia 1 d’octubre i finalitzarà el dia 16 d’octubre. Totes les fotografies que es presentin al concurs seran exposades al Centre Cívic de Mas Lluí i hi haurà un doble premi: el premi del Jurat format per experts en fotografia i en patrimoni i el premi popular, que sortirà de les valoracions que facin els visitants de la exposició.

El lliurament de premis es durà a terme el dia 2 de novembre de 2015 en el marc dels actes de clausura de la Segona Setmana del Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat

Podeu consultar les bases i us animem a participar-hi!

Sant feliu d'abans portada

Concurs de fotografia “Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat”

Bases del concurs

– Podran participar totes les persones majors de 12 anys i la participació al concurs és gratuïta.

– Les fotografies que es presentin a concurs hauran de ser fotografies actuals que reflecteixin el patrimoni industrial de Sant Feliu d’entre els anys 1850 i fins a l’any 1930.

– Cada fotografia haurà d’anar acompanyada d’una breu explicació que contextualitzi la imatge.

– Caldrà penjar les fotografies al mur del facebook del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat https://www.facebook.com/centre.baixllobregat amb l’encapçalament Concurs de fotografia “Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat”.

– El concurs començarà el dia 1 d’octubre a les 00:00 i finalitzarà el dia 16 d’octubre a les 23:59h. Les fotografies hauran d’estar fetes dins d’aquest termini.

– Es podran enviar tantes fotografies com es desitgi. Aquestes hauran de ser originals i estar fetes amb dispositius mòbils o amb càmeres fotogràfiques.

– Totes les fotografies que es presentin a concurs s’exposaran al Centre Cívic Mas Lluí a partir del 22 d’octubre i fins al 8 de novembre, especificant les autories de cada fotografia.

– L’organització mantindrà el contacte amb tots els participants a través de facebook.

Jurat, veredicte i premis. L’organització ha decidit atorgar dues modalitats de premis: el premi del Jurat format per experts en fotografia i en patrimoni i el premi popular, que sortirà de les valoracions que facin els visitants de la exposició

El jurat es reunirà a partir del dia 23 d’octubre per triar la fotografia guanyadora. El premi del jurat serà un premi econòmic de 100€

IDIOMES »