El proper 6, 7 i 8 de maig tindrà lloc la 58a. edició de l’Exposició Nacional de Roses i com cada any tindrà lloc els diferents concursos  de roses. D’any en any aquests concursos han anat creixent en participació, nombre de gerros, de roses i de varietats. l’any 2015 el concursos van comptar amb un total de 65 participants, 445 gerros, 153 varietats de roses i més de 1.600 roses a concurs.

La feina dels Amics de les Roses, recuperant varietats al roserar de Dot i de Camprubí, incrementant el nombre de socis amb col·leccions de roses, la sistemàtica plantació de nous peus de   rosers i la col·laboració en la millora i ampliació del roserar de la Torreblanca han anat donant els seus fruits i esperem que aquest resultat encara es pugui millorar en els propers anys. cal recordar que la participació fa deu anys no arribava al centenar de gerros i a la mitja dotzena de participants.

Us animem a participar en aquesta tasca de recuperació d’una tradició de la nostra ciutat que s’ha convertit en patrimoni de tots.

Veure les bases:

portadaplana 1

plana 2.jpg

IDIOMES »