plantada roser Nevada. jgu

Aquesta tarda ha tingut lloc l’acte commemoratiu del naixement de Pere Dot. Amb el suport de diverses entitats ciutadanes i veïnals, entre les 5 i les 7 de la tarda, s’han desenvolupat  diferents activitats.

L’acte presidit pels Gegants de la ciutat, ha començat amb la plantada de quatre rosers Nevada, varietat creada per P. Dot  l’any 1927. Aquest és un dels rosers més significatius dels obtinguts pel roserista i és la primera varietat de rosers retornada per la ciutat. Tot seguit, la presidenta de la nostra entitat ha presentat l’acte, fent referència a les principals línies d’actuació previstes al projecte de commemoració del 125è aniversari del naixement de P. Dot i agraint la col·laboració de les entitats i persones que d’una o una altra manera han participat en aquesta activitat. Durant l’acte conduït per un dels vice-presidents de l’Associació, s’ha llegit el manifest que l’entitat ha elaborat amb motiu d’aquesta commemoració, nens i nenes dels esplais Sant Feliu i Diversitat Lúdica han llegit diversos poemes, per a acabar amb unes paraules de l’Alcalde de la ciutat, Sr. Juan Antonio Vázquez i, Pere Dot, net de l’il·lustre roserista, ha estat l’encarregat de descobrir la placa.

 L’acte ha finalitzat amb la tradicional pluja de pètals, però, la festa ha continuat amb els diferents tallers per nens i nenes i un petit espectacle, activitats  organitzatdes per l’Esplai Sant Feliu, i, també amb una xocolatada popular, organitzada per Calaix de Sastre.

Finalment la festa ha continuat amb els diversos tallers i un petit espectacle organitzats per l’esplai Sant Feliu i una xocolatada popular, organitzada per Calaix de Sastre.

Volem agrair l’esforç de totes les persones i entitats que han fet possible aquest acte. A totes elles moltes gràcies.

       

   

 

IDIOMES »