Fa dos anys varem plantar un centenar de gavarreras al Parc Torreblanca amb l’objectiu de fer un taller per aprendre a fer empelts. l’Empelt és una forma tradicional de reproduir els rosers, (vegeu els dibuixos de la part superior).

El proper dissabte, 20 de juny, a les 8 del matí al parc Torreblanca aprendrem aquesta tècnica de com reproduir rosers.

Aquesta és una activitat impulsada per els membres de l’entitat , en Ricard Romagosa, l’Agusti Gasulla, i en Jesús Medrano, adreçada als socis i sòcies per introduir-nos i explicar-nos en que consisteix i com es fa la tasca d’ empeltar. El taller es realitzarà en el parterre on tenim plantada la gavarrera. Els empelts i el material necessari per fer el taller l’aportarà l’Associació.

Un cop acabada aquesta activitat està previst fer un esmorzar comunitari entre tots els assistents. El preu per persona són 3 €.

Les persones interessades podeu apuntar-vos a aquest taller fins el dia 16 de juny , adreçant un correu a amicsdelesroses@santfeliu.net o si ho preferiu emplenant i retallant la butlleta que rebéreu a casa, cal que indiqueu el el nom. cognom i telèfon que haureu de deixar en un sobre a nom de l’Associació a la bústia de l’entitat a la Secretaria de l’Ateneu Santfeliuenc(1a. planta de Vidal i Ribas, 23-25).

Aquesta és una activitat molt important i pedagògica que ens permetrà anar ampliant els nostres coneixements sobre el món del roser. Us hi esperem!!

IDIOMES »