El guardo Amics de les Roses 2015 , s’ha concedit al servei de parcs i jardins de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per la seva implicació en la reforma del roserar del parc de la Torreblanca , espai on els Amics de les Roses  tenim els conreus de rosers  dels   socis.

Guardo Amics de les Roses 2015

Guardo Amics de les Roses 2015

Fa quasi quatre anys que es treballa per millorar aquest espai, millora en la que hem ofert el nostre suport i coneixement sobre el tema i que ha estat sempre ven ates  i valorat pels tècnics i la direcció de Parcs i platges metropolitans.

Aquesta reforma, a més d’endreçar l’espai, donar-li una  nova aparença a les diferents parcel·les de rosers, d’incorporar mobiliari a l’espai i de  millorar l’accessibilitat a las diferents plataformes del roserar, facilitarà abastament el  seu manteniment i conservació al incorporar el reg automatitzat i la  incorporació de passadissos amb herba entre les diferents platabandes. totes aquestes explicacions van ser  donades per Dina Alsawi, tècnica i coordinador dels espais verds de l’AMB.

El premi va ser recollit per Jordi Bordanove que va agrair aquest guardo  a més de remarcar el valor afegit que suposa per un organisme com l’Àrea el que les entitats s’impliquin en la conservació i divulgació del patrimoni verd de l’Àrea metropolitana.

Acte inaugural de Roses de tardor

Acte inaugural de Roses de tardor

IMG_4415

Parlament de l’Alcalde, Jordi San José

IDIOMES »