la sra. de la 212 de Mateu Ciurana, setembre de 2016, JGU (7) - copia

“La senyora de la 212” interpretada per Teresa Gimpera

El proper 6 d’abril, a les 19h hores a CineBaix tindrà lloc la projecció del curtmetratge  “La senyora de la 212” dirigida per Mateu Ciurana i interpretada per Teresa Gimpera i Blai Ciurana.

Aquest curt rodat al Balneari Prats de Caldes de Malavella,  és el quart curtmetratge d’aquest realitzador gironí que anteriorment havia dirigit : “Llàtzer” (2013),  interpretada per Mariona Ginés i Marti Peraferrer “Diògenes, el gos” (2014), interpretada per Gerard Quintana i “Bernadeta” (2015),  amb Xavier Sardà.

En aquesta nova producció, estrenada el passat mes de novembre a Caldes, l’actriu Teresa Gimpera interpreta a “la senyora de la 212”,  una història entre … La Sra. Roig, la millor i molt antiga clienta del Balneari i un jove auxiliar de l’hotel que per encàrrec del director li pujarà una rosa blanca cada matí per evitar la seva marxa…

Com varem explicar el mes de setembre del 2016, Mateu Ciurana ens va demanar la col.laboració com entitat per resoldre el tema de les roses que surten a la cinta, qüestió en la que varem col.laborar molts gustosos, amb el compromís que un cop estrenada la portarien a la no stra ciutat.

Finalment hem pogut trobar dia i hora per poder veure-la a la nostra ciutat. Durant la projecció comptarem amb la presència del director  Mateu Ciurana i de l’actriu Teresa Gimpera

Hi esteu tots convidats.

la sra de la 212 cartell

IDIOMES »