l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu es solidaritza amb el projecte que gestiona l’ong Mans Mercedàries a Matambe – Maputo (Moçambic).

L’Associació Amics de les Roses participarà a la Fira de la Solidaritat que tindrà lloc a la plaça de la Vila el proper dissabte, dia 13 de juny, oferint roses i productes elaborats amb aquesta flor i la recaptació que obtingui la lliurarà a l’ONG Mans Mercedàries, com a col·laboració al projecte que està desenvolupant a Maputo.

L’ONG Mans Mercedàries està desenvolupant a Matambre – Maputo (Moçambic), un projecte per la construcció en aquesta ciutat d’una guarderia per a 40 infants d’1 a 6 anys, fills de treballadors i treballadores de la zona. Aquest projecte preveu també que, els fons recaptats pel funcionament de la guarderia es destinaran a finançar una part de les despeses i el manteniment de l’orfenat Lar Tiberiades que acull nenes òrfenes i malalts de SIDA.

Totes les socies i els socis que vulguin col·laborar, ens trobarem el dissabte, a les 9 h del matí a la plaça de la Vila. La nostra participació serà de 9h del matí a 19h de la tarda.

IDIOMES »