Visita Joana Raspall, abril 2013

El passat dissabte 13 d’abril, una delegació dels Amics de les Roses formada per la seva presidenta, Pilar López, i els dos vicepresidents, Josep Armengol i Jaume Garcia, va visitar la nostra poetessa i escriptora Joana Raspall al seu domicili del passeig Nadal.

La visita tenia un objectiu múltiple. D’una banda, es va comunicar a l’escriptora que l’Associació havia decidit honorar el seu centenari amb una rosa que portés el seu nom i en la que s’està treballant a través dels néts de Pere Dot per tal d’aconseguir-la. Per altra banda, es van captar imatges de la Joana per il·lustrar el proper punt de llibre, que sortirà amb motiu de la diada de Sant Jordi, com ja és tradicional, coincidint també amb el desè aniversari de la creació de l’Associació dels Amics de les Roses.

Finalment, i a proposta de l’assemblea general, es volia anomenar Joana Raspall sòcia d’honor de l’entitat. La Joana no tan sols va acceptar tots els oferiments sinó que, a més, ens va obsequiar amb diverses poesies inèdites per acompanyar el punt de llibre.

La voluntat i acolliment de la Joana van fer que la visita fos entranyable i molt profitosa. Esperem poder-ne veure els resultats ben aviat.

IDIOMES »