Mostra de roses a l'esglèsia de Sant Julià de Montseny.

Mostra de roses a l’església de Sant Julià de Montseny.

Una Mostra de roses de jardí i diverses decoracions florals   amb  roses han ambientat l’església de Sant Julià del municipi del Montseny del 3 al 5 de juny. L’última exposició que es v fer en aquest municipi va ser l’any 2019, després els pràcticament dos anys de pandemia no han permès la seva celebració

En aquest espai emblemàtic del petit poble del Montseny  s’hi van exposar 74 varietats de roses procedents del roserar del parc de Torreblanca, concretament dels conreus dels socis i sòcies de l’entitat. D’aquestes 74 varietats n’hi havia 46 híbrids de te, 18 floribundes,   i 10 roses miniatura.

En els muntatges florals i les diverses decoracions  es van utilitzar 500 tiges de roses d’hivernacle de 8 varietats diferents: 5 varietats d’híbrids de te i  3 varietats de roses ramificades o floribundes. A tot l’espai de l’exposició es van utilitzar 9 tipus de verds diferents per acompanyar els centres florals.

Per al muntatge de la Mostra es va desplaçar a Montseny un equip de nou persones. Prèviament dotze persones havien collit les roses de jardí als conreus de rosers dels socis i sòcies de l’entitat al Parc de Torreblanca.

La Mostra de roses ha estat organitzada pels Amics de les Roses amb la col·laboració de la parròquia de Sant Julià de Montseny.

 

Img 20220603 130839

 

IDIOMES »