Els Amics de les Roses iniciem una nova etapa en els mitjans digitals. Estrenem nou web amb un disseny modern i atractiu. La navegació és més intuïtiva i senzilla. Facilita la recerca i l’accés a la informació. Està adaptat per a tabletes i mòbils.

El web dels Amics de les Roses vol ser un referent del món de la rosa, fomentant el coneixement de les roses en tots els seus àmbits i difonent la cultura i la tradició roserístiques de Sant Feliu de Llobregat com a Ciutat de les Roses.

Incorpora tota la informació existent en el web anterior, que deixarà de funcionar a finals d’any. Hi podeu trobar informació sobre com conrear rosers, quan i com fer-ho o com tractar les malalties.

En diferents seccions el web recull l’ampli món de les roses, incloent apartats com: les notícies d’actualitat, la història, els roseristes, les activitats (ikebana, poesia, art, fotografia, cuina, etc.), projectes, concursos o exposicions de roses, entre d’altres.

Els espais de les roses a Sant Feliu de Llobregat

Els espais de les roses a Sant Feliu de Llobregat a la pàgina d’inici

L’actualitat de les roses

Les notícies d’actualitat encapçalen la pàgina, amb un resum del seu contingut. També es pot consultar l’històric de notícies per categories.

Nou web Amics de les Roses. Notícies

Pàgina de notícies del nou web

Un munt d’activitats al llarg de l’any

Aquí trobareu totes les activitats que organitzen les Amics de les Roses, ja sigui a Sant Feliu de Llobregat, on es troba la seu de l’entitat, com d’altres en les que s’hi participa arreu de Catalunya.

Els roseristes, història dels obtentors i productors

Si voleu conèixer qui era Pere Dot, Francesc Bofill, la família Ferrer o els Camprubí, entre d’altres, aquí disposeu de la història dels principals obtentors i productors de roses.

Nou web Amics de les Roses. Imatge de Pere Dot

Pere Dot en una imatge de la pàgina Roseristes

Els concursos i exposicions

Si voleu conèixer on i quan es fan concursos i exposicions de roses a Catalunya, només cal entrar aquí. Trobareu informació i imatges de les localitats on s’hi celebren.

Nou web Amics de les Roses. Imatge Exposició Nacional de Roses

Exposició Nacional de Roses de Sant Feliu de Llobregat, en la pàgina Concursos-Exposicions

Les xarxes socials, a través de les quals es pot seguir la informació de l’entitat, estan incorporades en el nou web.

 

IDIOMES »