El passat diumenge dia 8 de febrer va tenir lloc, com ja és habitual, la Festa i plantada popular 09, al parc Torreblanca. La festa va començar amb la tradicional botifarrada, posteriorment es va fer la plantada popular de rosers. Entre les varietats plantades aquest any està la “Mil·lenari de Sant Feliu” (Ferrer, 2003), Núria Feliu (Camprubí) i Súper Star. El concurs de dibuix va aplegar més de dos-cents participants i la Festa va concloure amb una ballada de sardanes. Durant tot el matí els visitants van poder comprar rosers de més de 50 varietats diferents, de les cases Horticultura Dot, Viveros F. Ferrer i Camprubí, així com eines de mà. També, es va aprofitar per informar de les diferents activitats que l’Associació tenia previst per al mes de febrer i d’altres que s’organitzen periòdicament.

Cal remarcar l’esforç i la col·laboració dels treballadors del Parc Torreblanca per fer possible l’obertura del parc per poder celebrar la Festa desprès del temporal de vent que ens va afectar dues setmanes abans i que va malmetre molts arbres del parc.

La Festa va comptar amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu, del Consell Comarcal i de la Mancomunitat de Municipis. A tots ells moltes gràcies.

Rosa del Mil·lenari de Sant Feliu, (Ferrer, 2003)

IDIOMES »