Taller de roses de paper

La nostra entitat també va participar en la V Festa dels lectors de Cavall Fort celebrada als Jardins del Palau Falguera el diumenge 27 d’octubre.

La Festa ha estat un èxit de públic i d’activitats adreçades als infants, el dia va ser de ple estiu, un ambient molt agradable i una alta participació de les associacions de Sant Feliu.

Per a nosaltres, la participació en aquesta festa, a més de col.laborar amb  les associacions organitzadores, ha servit per fer promoció de l’Associació i de les activitats més destacades com és l’Exposició Nacional de Roses i les Jornades Tardor al Palau, però, sobretot ha estat una oportunitat per apropar-nos als més petits.  Fins a sis persones membres de la nostra Associació van tenir de donar  suport als tallers i  estar ensenyant a nens i nenes com fer una rosa de paper, utilitzant per això diferents materials i models. La veritat és que ha estat un èxit, des de les 11 a les 14 hores l’espai destinat a aquests tallers ha estat ple i nosaltres molt satisfets pel resultat assolit.

També vàrem voler fer un petit homenatge a una revista tan emblemàtica com és Cavall Fort guarnint el nostre espai amb cartells grans que reproduïen portades de la revista en les que la rosa també estava incorporada al disseny.

IDIOMES »