Vista general del Mercat, foto JGU

El Mercat de Nadal

Una trentena d’expositors entre comerciants, entitats i artistes han participat al Mercat de Nadal d’aquest diumenge 15 de desembre, amb els seus productes relacionats amb les festes nadalenques; art, torrons, plantes, estris, decoracions, manualitats, centres de taula… i un llarg etc. Es podien admirar a les diferents parades de tots aquests expositors.

El matí va començar amb fred i vent però això no ha fet arronsar  als expositors,  ni als visitants que han omplert la plaça al llarg del matí.

Podem dir que ha estat un èxit  de participació, pel que fa al increment de parades i de públic. Recordem que aquesta és una iniciativa de la nostra entitat, els Amics de les Roses, juntament amb REMARE, IPI, AFAP i el col·lectiu d’artistes Fira d’Art i  la col·laboració de l’ajuntament.

El pessebre , foto  JGU

El Pessebre de la plaça

 El pessebre d’enguany a la plaça de la Vila ha tingut molt bona acollida per parts dels ciutadans i ciutadanes, tothom fa una valoració molt positiva del resultat assolit. Si recordeu, des de  fa tres anys aquest muntatge el fa la nostra entitat, amb la col·laboració de l’agrupació de pessebristes, per tal de  recuperar el pessebre de la plaça de la vila que s’havia deixat de fer. Els dos últims anys vàrem fer un jardinet amb unes figures retallades de metall de l’Agrupació, ara hem volgut fer un salt cap endavant i fer-ho amb un format de pessebre més tradicional que creiem més adient. El dissabte al matí tot un conjunt de socis i sòcies ens  vàrem aplegar a la plaça de la Vila pr muntar-ho i el resultat és el que es pot veure, l’opinió generalitzada és que ha estat una bona feina.

Parada dels Amics de les roses , foto  JGU

Detall productes  dels Amics de les Roses, JGU

El pessebre 2013, foto JGU

IDIOMES »