Més de 600 persones han visitat el primer dia la 63a Exposició Nacional de Roses en un Palau Falguera adaptat a les normatives de seguretat per la pandèmia. Dues-centes setanta varietats de roses, entre botàniques, antigues i modernes omplen tot el recinte de l’Exposició.,

D’altra banda, les roses estan presents en els carrers. Pou de Sant Pere està engalanat, així com edificis emblemàtics del Centre de la ciutat: el Mercat Municipal, realitzat per Rosa Valls, els Amics de les Roses i el Servei de Manteniment Ciutat; la Catedral, ha anat a càrrec de Marta Majó Flors; la Sala Ibèria, de Flors Senka; el Centre Parroquial i Clysa (antic edifici del Dr. Martí), de Rosa Valls Formació; la Unió Coral, de Flors Senka, i La Unió Coral, ha càrrec de Flors Mas Lluí. L’Ateneu i el col·legi Verge de la Mercè també han guarnit les seves façanes amb roses. A la plaça de la Vila s’ha instal·lat un jardí, que ha anat a càrrec de Marta Arnau. Les roses donen color als balcons de la plaça de la Vila i del carrer de Pi i Margall.

Exposicions

Dins del recinte de l’Exposició es poden veure diferents exposicions: miniatures, ikebana, bonsais, càrrec del Club Bonsai Sant Feliu, fotografies guanyadores del Concurs de fotografia de l’associació Creació 90; Poemes i Roses, d’alumnat de 3r d’ESO del col·legi Verge de la Mercè.

Visites a l’Exposició

Encara queden entrades per accedir-hi. L’entrada és gratuïta, però l’accés és controlat per seguretat davant la situació de pandèmia. Les trobareu per internet, a través d’aquest enllaç.

Visites al Roserarí, exhaurides

L’èxit de la convocatòria ha provocat que les visites guiades i comentades dels Amics de les Roses s’hagin exhaurit abans d’iniciar-se les Festes de Primavera.

La inauguració, un reconeixement als serveis essencials durant la pandèmia

La inauguració es va fer a les 18 h, amb l’alcaldessa, Lídia Muñoz, el primer tinent d’alcalde, Oriol Bossa, el santfeliuenc Jordi Juan, director de La Vanguardia i tres persones dels serveis essencials de la sanitat, la policía, la neteja, l’educació i de la gent gran: M. José Garcia Robles, infermera i coordinadora de Salut Comunitària del Servei d’Atenció Primària Baix Llobregat Centre; Josep Montes, sergent de la Policia Local; d’Ana Maria Gili, treballadora del Servei de Neteja Viària; Imma Piqué, directora de l’Escola Pública Arquitecte Gaudí i Amanda Fernández, coordinadora del Casal de la Gent Gran.

L’Exposició es pot visitar de 9.30 a 21.30 fins al diumenge 9 de maig.

IDIOMES »