El poble del Montseny és una petita vila al peu del Turó de l’Home de més de tres-cents habitants. Fa temps que organitzen diverses activitats relacionades amb la natura; exposició d’herbes ramelleres, de bolets i d’altres.

IMG_0290

Església del Montseny

Convidats pel seu Ajuntament a través del regidor de cultura Sr. Carles Corominas, el passat dissabte, ens vàrem desplaçar fina allà sis persones per muntar a la Sala de Plens de l’ajuntament una petita exposició de roses. Hi era també el Josep Clavero, encarregat de muntar l’exposició d’herbes ramelleres i fer una xarrada sobre les mateixes. Per la tarda van anar-hi també dues persones més de l’entitat.

IMG_0444

Els expedicionaris

IMG_0318

Sala de Plens

Tot i  que  la temporada de floració ja està molt avançada, s’hi van exposar seixanta sis varietats de roses, entre elles una dotzena de roses en miniatura, unes catorze floribundes i la resta Híbrids de Te, Grandiflores i Pernetianes.

IMG_0303

Sala de Plens

L’exposició va tenir una bona acollida entre els veïns del Montseny, l’alcalde i el regidor de cultura ens van animar a participar-hi de nou el proper any. Esperem poder repetir aquesta experiència en el propers anys.

IMG_0315

Detall de les roses exposades

IMG_0462

Conferència d’en J. M. Clavero, acompanyat de l’alcalde Sr. Alfons Planas

IMG_0461

Públic assistent a la conferència

IMG_0467

Detall de l’exposició

D

IDIOMES »