Horta Sant Joan Portada

L’any 2019, en el marc de les jornades Roses de Tardor de Sant Feliu de Llobregat, es va signar un protocol de col·laboració entre els ajuntaments d’Horta de Sant Joan i Sant Feliu de Llobregat i els Amics de les Roses.

A principis d’aquell any l’Ajuntament d’Horta va inaugurar un petit roserar batejat com a ‘Roserar picassià’, en honor a l’artista i pintor Pablo Picasso, qui en la seva joventut va passar diverses temporades a Horta. D’elles va guardar un gran i bon record i fins i tot va arribar a dir que “Tot el que sé ho he après a Horta.”

Aquest maridatge que va proposar Horta de Sant Joan entre Picasso i les roses, va fer que naixés la voluntat d’establir una col·laboració entre Horta i Sant Feliu i la nostra entitat, voluntat que va quedar recollida en el protocol en el que s’inclou la intenció de seguir treballant en la divulgació i el coneixement del món de les roses.

Com tantes altres coses la covid va estroncar la continuïtat d’aquella col·laboració que ara es recupera.

El divendres 24 de setembre, a le s 18.30 h, es farà un taller tècniques i centres florals amb roses a Horta de Sant Joan al Casal municipal. El taller és gratuït però les places són limitades. Per inscriure’s cal fer-ho al telèfon de l’Ajuntament d’Horta (977 43 50 05). D’altra banda, els dies 1, 2 i 3 d’octubre tindrà lloc una exposició de roses que anirà acompanyada d’un muntatge floral a l’antiga presó del poble.

Per a aquesta activitat es desplaça un equip de tres persones dels Amics de les Roses a Horta. El taller anirà a càrrec de la nostra sòcia i col·laboradora Carme Castro.

Les dades del taller les teniu en el cartell adjunt i properament s’anunciarà l’exposició.

Horta Sant Joan Cartell

IDIOMES »