Divendres dia 27 d’abril, a les 7 de la tarda, vàrem inaugurar les jornades gastronòmiques. La rebuda va ser molt bona i la sala dels Àustria del Palau Falguera es va omplir. La nostra  presidenta, Pilar López, va donar la benvinguda i va explicar quina havia estat la motivació d’organitzar aquestes jornades “La cuina de les roses”. Va agrarir la participació i la col.laboració de tots els establiments de la ciutat implicats, de l’empresa Jové i Camps i de l’ajuntament, perquè sense aquesta implicació no s’hagués pogut dur a terme aquesta activitat que esperem tindrà éxit. L’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, va elogiar aquestes iniciatives que pretenen mantenir viu el símbol de la ciutat: la rosa. També van assistir-hi a aquest acte regidors i diputats. Finalment, el director del Museu de la xocolata no va poder assistir, per motius familiars greus.

L’Abert Bonet va presentar la plana web i els materials gràfics d’aquestes jornades, alhora que va convidar a tothom a seguir la nova pàgina a través de les xarxes de  FacebookTwitter dels Amics de les Roses. Després dels parlaments, l’Eugeni, professor de l’escola d’hosteleria de l’IES Martí Dot, va mostrar en directe com elaborar un còctel de cava amb litxi i pètal de rosa. Per a l’elaboració va utilitzar el cava burt Rosé de Juvé i Camps. Una vegada finalitzat aquest acte, tots els assistents van poder tastar el còctel preparat per la Maria i el Ferran, alumnes de l’IES Martí Dot.

El dissabte al matí començaran les demostracions dels cuiners de Sant Feliu, al restaurant pedagògic del Palau Falguera. En aquest espai es faran també les presentacions i el tast dels productes de les pastisseries que participen i del te de roses.

La inauguració d’avui, així com les demostracions de les jornades, es publicaran en vídeo en uns dies.

      

IDIOMES »