El proper dijous,  4 d’abril, tindrà lloc La Cuina de les Roses, podrem comptar en aquesta vuitena edició amb la xef Iolanda Bustos

1469871308_777344_1469874668_noticia_normal[1]

Segons ens diu la mateixa Iolanda Bustos:
“Abans d’aprendre a cuinar amb les plantes, vaig tenir la sort de poder-les conèixer amb profunditat i, com les persones mai acabes de conèixer-les, per això cada dia la meva recerca s’amplia. La relació que tinc amb totes aquestes herbes i flors, que creixen silvestres i donen vida el nostre estimat paisatge, és una relació que va més enllà de l’etnobotànica, de tot el que hagi pogut aprendre a escoles ni llibres… Realment existeix la intel·ligència vegetal, doncs han estat elles les que m’han despertat instint i m’han dotat de la sensibilitat que avui identifica la meva cuina. Elles son alhora la meva font d’inspiració.
La meva voluntat és la d’acostar aquests ingredients silvestres que la natura ens regala, per despertar gratitud i respecte per aquest paisatge que ens envolta tan bonic i ric com és el nostre”

Flors-poesia-al-plat_1612648762_31026306_1500x1001[1]

Podrem escoltar a la Iolanda parlar de la seva experiència amb la cuina de les flors i també gaudir de la creació d’un nou còctel a càrrec de l’escola d’hostaleria de l’Intitut Martí Dot, el proper dia 4 d’abril, a la sala dels Àustria del Palau Falguera. La vetllada estarà amenitzada amb la música del músic local Mario Bueno. L’acte estarà presentat per Lucia Vaquero,  periodista santfeliuenca especialitzada en gastronomia.

invitació

IDIOMES »