image003 (1)

Per quart any consecutiu De Flor en Flor, el Festival de Flors i Jardins de Barcelona, omplirà de colors i olors  el Poble Espanyol del 19 al 22 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa. Per tercer any la nostra entitat,  Amics de les Roses, hi participarà amb una proposta d’un jardí de roses acompanyat d’una exposició amb una cinquantena de varietats de roses procedents dels nostres cultius.

Un equip de deu persones hem estat treballant per poder enllestir aquest projecte durant aquesta setmana amb un resultat prou vistós i satisfactori.

20190418_121424Preparació del muntatge

A més, durant els quatre dies de festival, els assistents podran gaudir d’altres  decoracions florals repartides pels carrers, carrerons i places del Poble i una llarga llista d’activitats per a tota la família: exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais que aportaran l’Associació Catalana d’Amics del Bonsai  i un taller de plantes grasses i cactus de la mà dels Amics dels Cactus i Altres Suculentes.

20190418_132350

Vista parcial del jardí de roses

Destaquen com a novetats d’enguany un equipament amb mobles reciclats que Montana Colors decorarà i que els assistents al primer dia de De Flor en Flor podran admirar durant tot el procés de creació. Una altra activitat destacada serà la mostra de cinema del FICMA (Festival Internacional de Cinema Medi Ambient), que projectarà una cuidada selecció de curtmetratges ambientats en la natura i la seva fauna a través dels quals s’explicarà als més petits la importància de vetllar per la preservació del medi ambient.
La programació es completarà amb música en directe i un munt d’activitats per a tots els públics pensades per a gaudir de les plantes i descobrir-ne les curiositats. Les misterioses orquídies, els sempre admirats bonsais i les kokedames seran alguns dels protagonistes d’aquests tallers. A més, Flower donarà l’oportunitat als més petits d’iniciar-se en l’art de cultivar un hort urbà, i tots els assistents podran introduir-se en l’art floral.

image005 (3)

 

IDIOMES »