Per quart any consecutiu col.laborarem en la organització i el muntatge de l’espai dedicat a les roses a aquesta Fira. Un grup de socis de l’entitat ens desplaçarem a Roses per fer diferents muntatges florals i l’exposició i concurs de roses de jardí que hi haurà als espais dedicats a l’exposició i concurs de roses.

La mostra, que busca vincular el nom de la població amb les roses, ofereix diverses activitats paral·leles entre les quals hi ha concursos, música i mercats.

La nostra entitat ha participat en totes les edicions d’aquesta mostra roserística i enguany també ho farà dissenyant  i realitzant alguns dels muntatges florals i l’exposició de roses del pavelló que és el eix central de l’esdeveniment, en ella s’exposaran més de cinquanta varietats de roses dels nostres conreus al parc de la Torreblanca i una vintena més de varietats de roses d’hivernacle. També se celebrarà el tercer concurs de roses, una iniciativa que pretén començar a arrelar aquesta afició entre els ciutadans i ciutadanes d’aquesta vila.

Fa dos anys les Ciutats de Roses i de Sant Feliu de Llobregat a més de la nostra entitat van signar un protocol de col·laboració per tal de fomentar la cultura de les roses a la ciutat de Roses.

Des d’aqui us animem a que el proper cap de setmana visiteu la ciutat de Roses i la seva exposició.

fira de roses 2015

IDIOMES »