Josepsucarrats
Diuen d’ell que el més fàcil és que us el trobeu menjant, escrivint o parlant, tres de les activitats que més li agraden practicar. Director de la revista gastronòmica Cuina, també és col·laborador habitual de Catalunya Ràdio, de la revista Time Out Barcelona i de diversos mitjans més. És coautor del llibre ‘Històries de la Barcelona gormanda’ (Angle Editorial, 2014) i de ‘Teoria i pràctica del vermut’ (Ara Llibres, 2015).

Josep Sucarrats nasqué a Abrera en una família pagesa molt arrelada al poble, Cal Garrigosa. És el segon de tres germans. El 1997 es llicencià en comunicació audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra.

també col·labora o ha col·laborat en diversos altres mitjans, com les revistes Sàpiens, Descobrir Catalunya i Time Out Barcelona, el diari Ara, Catalunya Ràdio, COM Ràdio, TV3, BTV, el blog gastronomistas.com, etc. Ha estat professor a la Universitat de Vic. Ha escrit en col·laboració un parell de guies de viatges dedicades a les repúbliques bàltiques (2005) i a Budapest (2008), el llibre “Oli. Un luxe del rebost d’Olesa de Montserrat” (2009), del que en fou coordinador, i sobretot els llibres: “Històries de la Barcelona gormanda” (2014, amb Sergi Martín)  i “Teoria i pràctica del vermut” (2015, amb Miquel Àngel Vaquer i Sergi Martín), amb el que ha contribuït a la recuperació del vermut com la beguda dels aperitius a Catalunya que ha estat sempre.

Aquest any el tindrem entre nosaltres per parlar de La cuina de les roses, el proper dijous, ales 19h.,  a la sala dels Àustria del palau Falguera.

cartell jornmada inaugural

IDIOMES »