Calamars bloc

Des de l’any 2012 celebrem anualment les jornades de La Cuina de les Roses aquesta serà, doncs, la novena edició que organitza la nostra entitat, els Amics de les Roses. Enguany comptarà amb la participació de cuiners i cuineres professionals vinculats a Sant Feliu, com Marta Amorós, Fran Boronat, Carlos Campos, Marta Claramunt i Aitana Donisa.

Aquestes jornades han estat sempre el preàmbul de dues de les celebracions més importants de la nostra ciutat, la Diada de Sant Jordi i l’Exposició Nacional de Roses. La situació d’excepcionalitat que estem vivint ha obligat a anul·lar-les. No podrem gaudir de cap d’aquestes activitats de la manera en què ho fem habitualment, però ens resistim a passar-les per alt i per això treballem per cercar fórmules que ens permetin tenir-les presents i encara que sigui de forma diferent gaudir-ne.

L’edició de La Cuina de les Roses d’enguany serà diferent, però no per això serà menys interessant. Un any més, tots els aficionats i aficionades a la cuina podran gaudir de les receptes: un còctel, un primer i un segon plats i per tancar unes postres.

Les jornades tal com estava previst tindran lloc el 17, 18 i 19 d’abril. En aquest cas, no ens trobarem a cap espai dels habituals, sinó a través del nostre bloc, Facebook i Instagram. Cada dia podreu veure dos vídeos realitzats per aquests cuiners i cuineres des de casa seva.

Volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, així com de l’Institut Martí Dot i de la Marta Amorós que ha coordinat la feina dels cuiners i cuineres que hi participen sense els quals no hauria estat possible aquesta edició de la Cuina de les Roses. Gràcies Fran Boronat, Marta Amorós, Marta Claramunt, Aitana Donisa, Carlos Campos (Restaurant Aire) i a la cervesa artesana La Textil.

Desitgem molta salut per a tothom i que gaudiu d’aquestes jornades virtuals.

Facebook i Instagram: @amicsdelesroses

IDIOMES »