BASES DEL CONCURS DE PASTISSOS

  1. La participació en aquest concurs és oberta a tothom no professional.

2. Només es podrà presentar un pastís per participant.

3. Els pastissos seran mínim de sis racions.

4. Tots els pastissos que es presentin a concurs hauran de comptar amb les roses com a protagonistes.

5. Totes les persones interessades en participar en el concurs hauran d’inscriure’s

abans del dia 25 d’abril de 2012 a través dels correus electrònics del Casal de la Dona, (csdona@gmail.com ) o dels Amics de les Roses, (amicsdelesroses@santfeliu.net). També podem fer-ho directament a la seu d’aquestes entitats, Ateneu Santfeliuenc, carrer Vidal i Ribas, núm.23. Els/les concursants hauran de facilitar les seves dades personals: nom i cognoms, adreça i telèfon.

6. La presentació dels pastissos tindrà lloc el mateix diumenge 29 d’abril de 2012, entre les 10h i les 11h, al restaurant pedagògic del Palau Falguera. El pastís es presentarà concurs junt amb un sobre tancat, a l’interior d’aquest hi haurà el nom i les dades personals i de contacte de la persona concursant, així com els ingredients utilitzats per a l’elaboració del pastís, a la part exterior del sobre s’identificarà el pastís.

7. Els pastissos presentats seran exposats, degustats i avaluats per professionals del sector de la pastisseria i la restauració par ticipants en les jornades gastronòmiques i d’altres. La valoració del concurs tindrà lloc el diumenge dia 29 d’abril de 2012, al restaurant pedagògic del Palau Falguera, de les 12:00h a les 13h i el veredicte es farà públic en la cloenda de les jornades La Cuina de les Roses.

8. S’atorgaran dos premis (primer i segon premi) que consistiran en vals de per valor de 100€ i de 50€, respectivament, vàlids per utilitzar durant el període màxim de sis mesos en qualsevol dels establiments que participen en les jornades gastronòmiques els dies 27, 28 i 29 d’abril 2012 .

9. Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.

Sant Feliu de Llobregat, abril 2012

ASSOCIACIÓ D’AMICS DE LES ROSES DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Seu Social: Vidal i Ribas, núm. 23-25. Sant Feliu de Llobregat

amicsdelesroses.cat

amicsdelesroses@santfeliu.net

Telèfon: 93 685 80 02

IDIOMES »