La pel·lícula arrenca en el Concurs Internacional per a roses noves de Bagatelle (París).

La pel·lícula arrenca en el Concurs Internacional per a roses noves de Bagatelle (París).

El director francés Pierre Pinaud presentarà a Cinebaix la pel·lícula “Entre rosas” el proper 16 de novembre, en el marc de les Jornades Roses de Tardor 2021, organitzades pels Amics de les Roses. El film és una comedia que gira entorn d’una roserista francesa, Eve, que creava les roses més famoses del món, però ara està passada de moda, amargada i a la vora de la fallida. Vera, la seva fidel assistenta, té una idea brillant i boja que podria canviar les seves vides per sempre.

“Entre rosas, la vida sin belleza no es nada” comptarà amb la presència del seu director, Pierre Pinaud.

Reserva anticipada d’entrades

La projecció és gratuïta i l’aforament limitat. Cal reservar anticipadament les entrades al correu electrònic: activitatsroses@amicsdelesroses.cat

Entrerosasbanner

Dimarts 16 de novembre

19 h projecció de la pel·lícula: Entre Rosas, la vida sin belleza no es nada”

Presentada pel seu director Pierre Pinaud

Sinopsi: Eve creava les roses més famosés del món, però alhora està passada de moda, una mica amargada i amb una empresa a punt de fer fallida. Vera, la seva fidel assistent, no pot deixar que el que porta defensant tota la seva vida desaparegui sense més i “contracta” tres persones que provenen d’un programa d’inserció social per evitar caure en les garres d’un cobdiciós empresari del sector. Amb totes les ganes del món i molt poques habilitats en jardineria, posen en marxa un boig pla, però brillant, per canviar el destí del negoci familiar.

Lloc: Cinebaix, c/ Joan Batllori, 21, Sant Feliu de Llobregat

 

IDIOMES »