Després de diverses proves i d’un considerable esforç hem posat en marxa la plana dedicada a Pere Dot,  dins del programa d’activitats que la nostra entitat ha tirat endavant per aquesta commemoració.

La plana consta de diversos espais: així podem veure el manifest elaborat a primers d’any  i una llarga llista d’entitats que l’han signat. No és  un llistat definitiu, en aquest moment encara estem reben  adhesions. Un espai dedicat a la biografia de Pere Dot, feta per l’Enric Ferreras. Un resum del projecte elaborat per l’entitat per aquesta celebració. Uns altres apartats amb:  la relació de roses creades per Pere Dot, una relació dels principals guardons aconseguits i la presència de les seves roses en diferents indrets del món. Així com un llistat d’entitats que ens han ofert la seva col·laboració apadrinant el retorns de rosers Dot.

El lloc està vinculat directament a la nostra plana, enllaçat amb l’apartat de noticies que anem treient respecte a aquest projecte i d’altres activitats que realitzem. La podeu clicar a la banda lateral “Aniversari Pere Dot”.

No és una plana que considerem tancada, anirem incorporant informacions i troballes que, sens dubte,  s’aniran produint i incorporant al llarg dels mesos.

IDIOMES »