Plantada de rosers a Torreblanca 2014 JGU

Plantada de rosers a Torreblanca

Tot i ser un diumenge bastant gris i fred, el dia va  aguantar i molta gent va poder participar a les diverses activitats que es van fer al llarg de la jornada.

La botifarrada va estar força concorreguda i es van despatxar prop  de dues-centes botifarres,  és van plantar tres-cents rosers de les varietats: Gaudí, Rose Dot, Regina Pacis i Jardinero Ortíz, totes elles creacions de la família Dot. Aquesta activitat va comptar amb el suport del servei de parcs i jardins de  l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que a més va fer l’obra de remodelació del parterre de la plantació, encetant un nou  disseny  pels mateixos, amb reg incorporat i que millora el manteniment i la estètica de l’espai de roserar del parc. Aquesta activitat esta inclosa en el programa que desenvolupant a nivell de parcs rius i platges metropolitanes  i va comptar també amb una visita guiada al parc Torreblanca.

El  tradicional concurs de dibuix va estar ple de nens i nenes que van participar amb els seus dibuixos i que properament podrem veure al palau Falguera en una exposició dels mateixos.

També va anar prou bé la venda de rosers i el taller de poda i plantació.

En definitiva un matí entretingut amb els nostres amics els rosers.

Taller de poda a la plantadaTorreblanca taller de poda de rosers, 2014 JGU

Taller de poda

Concurs de dibuix a la infantil a  Torreblanca    2014 JGU

Concurs de dibuix a la infantil

Venda de rosers a la plantadaTorreblanca estand de venda de rosers,  2014 JGU (74)

Venda de rosers

IDIOMES »