El dissabte dia 27 de novembre es va celebrar el sopar anual de la nostra entitat, al restaurant Aire del Palau. En aquest sopar al que van assistir una cinquantena de persones, es van entregar els guardons d’aquesta any.

 En un ambient tranquil i amigable, l’Associació va fer el seu sopar. Amb les taules decorades amb petits rosers i, diversos centres de roses que ambientaven l’espai, els comensals van rebre un petit obsequi de l’entitat, una carpeta amb un relleu del nostre logotip, amb una postal d’un aquarel·la del Rafael Plaza a l’interior i una vareta d’encens de roses.

 La nit va començar amb la benvinguda que va fer l’Albert Bonet, col·laborador habitual en les activitats que organitzem i, la projecció del tràiler del documental que s’està elaborant amb motiu del 125è aniversari del naixement de Pere Dot.

 Després d’un bon sopar va tenir lloc l’entrega dels guardons “Amics de les roses 2010”.

 Aquest any, es va acordar atorgar un guardó a la comunicació que va recaure amb la revista la Gaseta del Mercat de la Flor i Planta de Catalunya. Amb aquest premi varem voler reconèixer diversos aspectes d’aquesta revista:

 La seva trajectòria i la constant presència de les roses al llarg de les seves més de 250 publicacions

 La participació i la difusió de campanya de la “rosa solidaria de Sant Jordi” destinada al projecte de la Casa dels Xuklis

 El suport que han donat i el  tractament que han fet de la celebració del 125è aniversari del naixement d’en Pere Dot, el roserista Santfeliuenc que ha assolit, entre tots els obtentors catalans, el major reconeixement internacional.

 El guardó a la comunicació Amics de les Roses 2010 el va recollir un membre de la Junta del Mercat, el Sr. Fernando Gallego.

 L’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu, enguany, ha volgut atorgar el “guardó Amics de les Roses 2010” al Concurs internacional de roses noves de Barcelona en el seu desè aniversari, hi ho ha volgut fer:

 

Per l’esforç que ha fet l’ajuntament de Barcelona per recuperar aquest concurs tant antic i mantenir-lo de manera ininterrompuda durant 10 anys. Recordem que el primer concurs internacional de Barcelona es va fer l’any 1929.  

 

Perquè és una activitat amb una gran projecció internacional, que permet conèixer i difondre la cultura i la tradició roserística de Catalunya arreu del món. 

Per la col·laboració que des del Roserar de Cervantes i des del Secretariat del Concurs internacional s’ha prestat sempre a l’Associació Amics de les Roses.

 En nom de l’Ajuntament de Barcelona va recollir el guardó el Sr. Lluís Abad , secretari i membre del jurat permanent del esmentat concurs.

La nit va acabar amb una petita demostració de jocs de màgia.

  

IDIOMES »