Plantilla de ferro per construir les platabandes

Plantilla de ferro per construir les platabandes

Al mes de novembre, durant Roses de Tardor es va anunciar que les obres de millora al parc de la Torreblanca començarien abans d’acabar l’any, i hagi ha estat. L’Àrea Metropolitana de Barcelona va començar les obres al mes de desembre i s’espera la seva finalització a finals d’aquest mes.

Fa quasi quatre anys que es treballa per millorar aquest espai. Aquesta reforma, a més d’endreçar l’espai, donar-li una  nova aparença a les diferents parcel·les de rosers, d’incorporar mobiliari a l’espai i millorar l’accessibilitat a las diferents plataformes del roserar,  incorpora  reg automatitzat i  passadissos amb herba entre les diferents platabandes, la qual cosa facilitarà abastament el   manteniment i la conservació dels rosers.

Parcel.la amb les platabandes quasi acabades

Parcel.la amb les platabandes quasi acabades

L’espai del roserar  està dividit en quatre plataformes, la primera, la que està ha tocar de l’avinguda de la Generalitat i que te tres parcel·les dedicats als rosers. en aquest moment, Els socis dels Amics de les Roses ja han plantat rosers i s’encarreguen del seu manteniment en dues d’aquestes parcel·les, properament també ens farem càrrec de la tercera. Una vegada completades les plantacions d’aquestes tres parcel·les, la suma de les col·leccions de rosers dels socis i sòcies de l’entitat arribaran a un total de 1.248 rosers i esperem arribar a  més de dues-centes varietats de roses de diferents calsses.

Les set parcel·les restants amb rosers tindran grups de 26 unitats per varietat amb un total de 3.016 rosers, i un total de 116 varietats diferents de rosers.

Les obres esperem que estaran acabades per la plantada popular a celebrar el proper diumenge 31 de gener.

IDIOMES »