Ens fem ressò de la Comunicació feta pel Cercle Català del Col·leccionisme que, per mitja del seu president,  ens ha fet a mans el següent comunicat:

 Mata segells Ciutat de les Roses
A mitjans de gener d’aquest any, el Cercle Català de Col·leccionisme va demanar a la Dirección General de Correos de Madrid la concessió d’un mata-segells turístic per a la nostra ciutat.
El dia 16, al matí, el cap de l’oficina principal de Sant Feliu de Llobregat, Sr. Fabregat m’ha trucat per comunicar-me que Correus ens havia concedit el mata-segells sol·licitat.
Podíem definir aquest mata-segells  com  un “mata-segells especial permanent”; l´únic que varia és la data. Tots els ciutadans i ciutadanes, entitats, associacions i organismes  de Sant Feliu de Llobregat poden dirigir-se a l’oficina principal de Correus de la nostra ciutat (C/ Verdaguer, 7) i demanar que els hi franquegin les seves cartes i enviaments amb aquest mata-segells, de forma gratuïta.
Aquesta nova marca postal servirà per a donar conèixer una mica més Sant Feliu, com a Ciutat de les Roses.
Ja en altres ocasions el Cercle ha tingut iniciatives semblants pel que fa a la nostra vocació com Ciutat roserística com per exemple durant el 125 aniversari del naixement de Pere Dot en que va editar un segell commemoratiu de l’esdeveniment i posteriorment un altre segell dedicat també a Pere Dot
Creiem que aquest mata-segells és un bona iniciativa per donar a conèixer Sant Feliu com Ciutat de les Roses.
segell Pere Dot i rosa Hong Kong
segell dotadmin-ajax
IDIOMES »