Imatge panoràmica, realitzada per Xavier Galiana

Imatge panoràmica, realitzada per Xavier Galiana

Jardins recreats en l’obra del paisatgista Rubió i Tudurí, amb les roses com a comú denominador, han servit durant dos dies i escaig per tornar a viure una certa normalitat. Les roses han posat color i olor a un recorregut, on també han estat presents ikebanes, bonsais, fotografies del concurs convocat per Creació 90, els poemes de l’alumnat del col·legi Verge de la Mercè o jardins en miniatura que ens han permès gaudir de l’Exposició.

Cal remarcar que l’Exposició ha comptat amb més de 270 varietats de roses diferents, dels conreus dels socis i sòcies dels parcs de Torreblanca i del Roserar de Dot i de Camprubí. Una xifra força elevada que també ha comptat amb una quinzena de varietats de roses per als muntatges florals i amb una quarantena de varietats diferents de rosers per als enjardinaments. Això ha fet que l’Exposició d’aquest any hagi estat una de les més importants pel gran nombre de varietats de roses exposades.

L’Exposició Nacional de Roses no hauria estat possible sense el treball de les persones que col·laboren amb els Amics de les Roses, ja sigui aportant les seves roses o en el muntatge del recinte. Volem agrair el treball de Marta Arnau en el llac del Palau Falguera i al jardí de la plaça de la Vila. També al Servei Manteniment de la Ciutat, a Arribas Center pels planters del jardí i Roses Ferrer, i per últim el nostre agraïment a l’empresa de logística Serveis Mónica Pérez.

Desitgem que us hagi agradat. Esperem poder celebrar Roses de Tardor amb una certa normalitat i que l’any vinent les roses tornin a ser les protagonistes de les Festaes de Primavera.

IDIOMES »