el-cingle-by-monse-estruch-vacarisses-9-600x399

Montse Estruch, “Xef” del restaurant “El Cingle” de Vacarisses, obtentora d’una estrella Michelin i d’un Sol Repsol,  va començar al 1973 al costat dels seus pares per prendre les regnes de l’Hostal el Cingle situat al bell mig de Vacarisses, on comença a dirigir el negoci familiar. Al 1982 amb la seva mare Maria, elabora una cuina clàssica i tradicional basada en els productes de temporada.

Al 1983 comença a formar-se i tenir les primeres experiències amb els xefs més famosos d’Espanya i França.

L’any 1997 és el de renovació del Cingle. Sota l’assessorament de Bernard Benbassat incorpora una nova filosofia de cuina, reinterpretant la gastronòmia al Cingle sobre una sòlida base tradicional començant a desenvolupar la cuina de “sensacions”.

Al 2000 edita el primer llibre “El Cingle 25 años”, al 2002 “Sensaciones Mediterráneas” i al 2005 “Mediterránea la mar de platos”

Des de llavors i fins al moment actual la seva manera de ser i de voler conèixer més profundament tot el món gastronòmic, li ha permès viatjar a tots els continents, portant amb orgull la seva cuina mediterrània i la seva filosofia, compartint amb els xefs més importants del món en esdeveniments, ponències, demostracions, assessoraments, direcció i execució d’esdeveniments a Alimentària, classes de cuina, sopars temàtics, TV, premsa i sopars únics en alta mar.

 De ella diu la guia Repsol: “El Cingle mantiene el espíritu familiar y la cocina plena de color, percepción y frescor que siempre proclamó la honestísima cocinera Montse Estruc…”

La   “Xef” Montse Estruch ens acompanyarà en la presentació de les jornades de “La cuina de les Roses” el proper dijous 20 d’abril, a les 19,30h al Palau Falguera.

IDIOMES »