image

Invitació que ha fet l’escola pels pares i alumnes

L’escola Falguera de fa anys que participa amb les seves roses a l’Exposició Nacional de Roses gràcies als molts rosers que te plantats al seu patí.

Aquest any passat la nostra entitat va voler premiar la trajectòria de l’escola concedint-los el guardó “Amics de l es Roses 2016”.

Però des de abans de l’estiu del 2016 que varem començar a parlar amb ells per tal de millorar i ampliar l’espai dedicat als rosers i a l’hort.

Amb la col·laboració del departament d’educació i del programa  Ciutat de les roses, els quals van aportar els materials i pressupost, Els Amics de les roses varem dissenyar juntament amb l’escola un nou espai de roserar. Les feines bàsiques es van executar durant l’estiu: moviment i aportació  de terres, creació de platabandes i tanca perimetral. per aquestes tasques es va utilitzar material reciclat pel que fa a les tanques i travesses ecològiques pel que fa a les platabandas.

Per completar l’espai quedava la plantació de rosers que es va decidir fer-la a l’hivern, temps més apropiat per la mateixa i la col locació d’una tela anti herbes i el reg.

Aquest dissabte, mestres, pares alumnes i amics de les roses farem la plantació de prop d’un centenar de rosers d’unes quaranta varietats, entre híbrids de té, floribundes, enfiladissos i miniatures.

ceip-falguera-juliol-2016-jgu-9-copia

L’espai en construcció durant l’estiu

IDIOMES »