Fa un any vàrem ajudar a millorar l’espai d’hort i roserar de l’escola Falguera, i ens mostraven força satisfets de la feina feta, en aquell moment dèiem que el roserar de l’escola Falguera “és una experiència a traslladar a altres escoles del municipi per tal de refermar el nostre compromís com ciutadans de la Ciutat de les Roses”.  Aquesta intenció va prenent forma i aquest estiu vàrem estar treballant en dos roserars més, un a l’escola Monmany  del que farem la plantació properament i l’altre a l’escola Salvador Espriu.

Abans de l’estiu d’aquest any vàrem començar a parlar amb ells per tal de millorar i ampliar l’espai dedicat als rosers a les dues escoles.

Amb la col·laboració del departament d’educació i del programa  Ciutat de les roses, els quals van aportar els materials i pressupost, Els Amics de les Roses vàrem dissenyar juntament amb l’escola un nou espai de roserar. Les feines bàsiques es van executar durant l’estiu: moviment i aportació  de terres, creació de platabandes i tanca perimetral.   Per completar l’espai quedava la plantació de rosers que es va decidir fer-la a l’hivern, temps més apropiat per la mateixa i la col·locació de tela anti herbes i del reg per degoteig.

Aquest dissabte, 16 de desembre, a l’escola Salvador Espriu, mestres, pares alumnes i Amics de les Roses farem la plantació  d’un centenar de rosers d’unes quaranta varietats, entre híbrids de té, floribundes, enfiladissos i miniatures.

En el cartell adjunt podeu veure el programa i el horari de l’activitat.

invitacio salvador espriu

 

IDIOMES »