El Cercle Català del Col·leccionisme ha tret un nou segell dedicat a Pere Dot. En el mateix podem veure una foto de Pere Dot, assegut al jardí de casa seva llegint el llibre Modern Rose II i la imatge d’una de les seves roses, en concret la rosa Hong Kong, un Híbrid de Te, creat l’any 1962. Els seus pètals combinen dos colors intensos, groc i vermell, cal remarcar que el vermell ressegueix la bordura dels seus pètals creant un fort contrast de color en la flor. Pere Dot,el nostre roserista més il·lustre, va dedicar la rosa a aquesta ciutat, sembla que l’argument va ser  que els colors de la mateixa es corresponien amb una  certa
estètica oriental.

El segell es podrà adquirir en el marc de la jornada de Roses de Tardor que tindrà lloc el proper cap de setmana,dies 4, 5 i 6 de novembre al Palau Falguera. La jornada començarà amb una conferència inaugural a càrrec del Sr. Àngel Merino, coautor del llibre Catalunya terra de roses, després, es podran visitar les diferents exposicions de roses i ikebana i també l’organitzada pel propi Cercle amb segells i mata-segells sobre la temàtica de les roses.

Cal recordar que el Cercle va dedicar un altre segell a Pere Dot, amb motiu del projecte que la nostra entitat va desenvolupar per celebrar el seu 125è aniversari del seu naixement.

Volem agrair al Cercle aquest nou gest per divulgar la figura de Pere Dot.

IDIOMES »