20171119_111920 (2)

Una trentena de persones van participar  aquest diumenge 19 de novembre, en l’activitat del programa del  “Laboratori de Pere Dot” sobre l’Observació i coneixement d’ocells al Roserar i Observació del paisatge del Baix Llobregat des del Roserar.

El primer taller pretenia donar a conèixer i descobrir els ocells que aniuen o visiten el roserar, les seves característiques i costums. El taller  va estar a càrrec de l’ornitòleg  Sergi Sales. Els participants a través d’una petita exposició de diverses fitxes sobre els ocells més comuns, d’un cartell  amb els dibuixos dels mateixos i armats de binocles van poder anar en la seva recerca, tot observant-los a lo llarg de tot el parc. Posteriorment, Sergi Sales va complementar l’activitat amb una explicació a l’aula,  sobre la morfologia dels ocells.

El segon taller, a càrrec del tècnic en medi ambient Oriol Valls, va  explicar com s’ha format la vall del Baix Llobregat al llarg de milions d’anys i quines són les seves característiques geològiques,  així com els diferents topònims  i algunes anècdotes sobre  les muntanyes que  podem observar des del roserar.

La propera activitat tindrà lloc el diumenge vinent, dia 26 de novembre i serà sobre la construcció de caixes niu i d’un abeurador per ocells.

 

IDIOMES »