Després de molta feina i esforç, Pere Dot disposa d’un espai a la Wiquipèdia en català i, també,  en versió anglesa.Diversos socis de la nostra entitat, els Amics de les Roses, han treballat per aconseguir aquest objectiu. Durant aquest procés, hem sabut que hi havia persones d’altres continents que començaven a treballar sobre el mateix tema, però, en llengua anglesa. Desprès de diferents contactes, el resultat ha estat que, ens hem ajudat mútuament i, que hem aconseguit incloure en aquesta enciclopèdia, tant en la versió catalana, com en l’anglesa, la informació biogràfica sobre Pere Dot, referències al seu entorn social, a les relacions internacionals i al seu treball innovador com a investigador i obtentor de noves varietats de roses. També, incorpora diferents enllaços i una galeria d’imatges que anirem ampliant.

Volem agrair, principalment, als australians Eric Timewell, redactor de la versió en llengua anglesa,  Margaret Furnnes, membre de Heritage Roses in Australia i treballadora voluntària de la Col·lecció Nacional de Roses d’Austràlia a Renmark, i per la nostra part a: Enric Ferreras, Pilar López, Joan Díez i Jaume Garcia, tots ells persones que estimen el món de les roses i que han fet possible aquesta fita. En aquest moment estem treballant en la versió en castellà.

Aquest era un dels objectius que la nostra entitat es va marcar dins del projecte de commemoració del 125è aniversari del naixement del nostre il·lustre roserista, com una eina més de difusió de la seva figura i del seu llegat.

Podeu visitar les dues versions als següents enllaços: 

http://ca.wikipedia.org/wiki/Pere_Dot_i_Martínez

http://en.wikipedia.org/wiki/Pedro_Dot

IDIOMES »