Img 2442

Des del 18 de desembre es pot visitar la tradicional Exposició de Pessebres, organitzada  per l’Agrupació Pessebrista de Sant Feliu de Llobregat. Enguany i a causa de la pandèmia l’exposició s’ha fet a les sales d’exposicions de la planta baixa del Palau Falguera.

Els Amics de les Roses hem col·laborat realitzant un pessebre amb play mòbils i creant una nova iniciativa: la decoració nadalenca del túnel d’accés a les sales d’exposicions. És una decoració on a més del les tradicionals plantes nadalenques com la flor de Nadal, més coneguda com a poinsettia, els abets i els ciclàmens també hi són presents els rosers.

20201218 185456

Homenatge a les víctimes de la Covid19 i al personal sanitari

A l’exposició estan presents els colors típics de les festes com els verds, vermells i sobre tot els blancs. Al túnel del Palau enguany hem volgut retre homenatge a les persones que ens han deixat víctimes de la Covid i al personal sanitari, amb una decoració basada en llums i boles blanques.

Horari:

feiners, de 18 a 20 h; dissabtes i festius, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. El dia 25 de desembre romandrà oberta de 12 a 14 h i els dies1 i 6 de gener, de 18 a 20 h.
L’exposició es podrà visitar fins el 10 de gener del 2021 amb un aforament màxim de 4 persones.

68a Exposició de Pessebres

Pessebre de play mòbils

Pessebre de play mòbils dels Amics de les Roses

68a Exposició de Pessebres de l’Associació de Pessebristes. Pessebre de play mòbils dels Amics de les Roses

La setmana vinent es podrà contemplar una ocellera en els jardins del Palau, que no s’ha pogut finalitzar a causa de la pluja de divendres.

Amb motiu de les obres que s’estan portant a terme a la Catedral i a l’Ajuntament no es realitzarà el tradicional pessebre a la plaça de la Vila per falta d’espai.

Volem agrair la feina de les persones que han col·laborat en la elaboració de tots els nostres muntatges: Carlos Gambero, Isabel Aguilà, Pilar López, Quico García, Josep Uslé i Jaume Garcia. Així com a l’equip de Mónica Serveis que ens ha donat suport, al Servei de Manteniment Ciutat de l’Ajuntament i a l’empresa Ambientalia.

IDIOMES »