plantada 2013

La Festa i Plantada popular  dels  rosers 2013, tindrà lloc el proper diumenge 17 de febrer al parc Torreblanca, aquest any es plantaran varietats de la rosa Mil·lenari de Sant Feliu i Mister Lincoln.

Com sempre tindrà lloc la botifarrada popular, el concurs de dibuix “La rosa i el roser”, el taller de “com es planta un roser”  i durant tot el matí podreu comprar diverses varietats de rosers per al vostre jardí.

Les roses que platarem :

Rosa Mister Lincoln

Híbrid de Té, Creada per Swim l’any 1964, de color vermell fosc, flor doble i gran, de 35 pètals, molt olorosa, amb una  fragància intensa. Roser fort i vigorós, amb floració continuada durant tota la temporada, fullatge verd fosc. Susceptible de taca negra. Descendent de  Chrysler Imperial (HT, Lammerts,1952) X Charles Mallerin (HT, Meilland, 1947).

 R. Mister Linconl

 Mil·lenari de Sant Feliu

Hibrid de Té, creada per Matilde Ferrer, HT, 2002, flors de mida mitjana,  plena, doble, pètals que es pleguen a l’obrir, flor forta i duradora, perfum lleuger,  de color vermell sang brillant, fulles de set folíols, de color verd fosc, lleugerament serrades.

 R. Mil.lenari de SF

IDIOMES »