Ramon Mirabet

 

Ramon Mirabet

Nét d’artistes de circ i varietats i fill de gent apassionada per la música, el pare un trombonista professional i la mare, una assistenta social que quan ell era nen, li cantava  temes de Joan Baez i ell jugava a fer la segona veu, va començar a viure la música al mateix temps que respirar. Això passava fa 30 anys. Santfeliuenc d’arrels, amb el seu pare va conèixer bandes com Chicago o The Police, però per sobre de tot li va encomenar la passió pel jazz.

Després de compartir moltes hores de música a places i carrers de Barcelona, Paris, Madrid, Sevilla, Sitges, entre altres, el 2010 unes amigues el convencen per provar sort en el programa “La Nouvelle Star”, versió francesa d’Operación Triunfo, on va quedar en tercer lloc. Aquest fet farà que Ramon Mirabet visqui  les contradiccions de la fama mediàtica, i rebutgi posteriorment entrar en els canals més comercials que li proposaran en el país veí, per tornar a tocar als carrers de Paris i acabar el seus estudis d’administració d’empresa, amb una beca Erasmus.

El 2013, Ramon Mirabet debuta amb el seu primer disc “HappyDays”, finançat íntegrament amb els seus estalvis acumulats durant els anys de música al carrer. Amb la seva veu trencada, però també dolça i atrevida, Ramon és una barreja d’energia desbocada i passió per les coses senzilles. I és que les petites coses són les que al final acaben sent les més importants.

Ramon té una història que parla de la vida, dels valors, de les pors, de l’amor, de la gent que ha trobat i que ha perdut pel camí. De fer allò que un estima passi el que passi i costi el que costi.

Llegir més:

57a ENR

IDIOMES »