Roses a la Tardor

Jornada dels amics i aficionats a les roses

dins del 125è aniversari del naixement de Pere Dot

12, 13 i 14 de novembre

Palau Falguera

Sant Feliu de Llobregat

 

Estem ultimant   el programa d’aquestes jornades que se celebraran els dies 12, 13 i 14 de novembre a les sales nobles del Palau Falguera.

Aquestes jornades es presenten amb la idea de retre homenatge al roserista Pere Dot en el 125è aniversari del seu naixement. Són també, un motiu per trobar-nos tots els amics i els aficionats a les roses del nostre país.  Comptarem amb la participació de les ciutats que organitzen concursos de roses a Catalunya. El Centre de Lectura de Reus i les Comissions organitzadores dels concursos de Calella i El Vendrell estan col·laborant amb l’organització i la confecció del programa d’aquestes jornades. També, comptem amb el suport del Concurs de roses noves de Barcelona, l’Asociación Española de la Rosa,  l’Ajuntament de Sant Feliu i moltes entitats i persones de la nostra ciutat i d’arreu.

La jornada s’estructurarà en diverses conferències, ponències i comunicacions. Hi haurà també tot un seguit d’activitats paral·leles: tallers, demostracions i exposicions diverses, entre les que destaca una exposició de roses de tardor, rememorant així les primeres exposicions de roses que es van fer als anys 20.

És un programa molt variat, en el què un ampli grup de persones posen el seu pètal de rosa per tal de donar una visió amplia i el més complerta possible del món de les roses al nostre país.

 Començarem el dijous amb un cine fòrum (Cinebaix), el divendres tindrà lloc la conferència inaugural i l’obertura de tots els espais expositius que romandran oberts durant tot el cap de setmana, seran petites exposicions sobre diferents aspectes sobres les roses: llibres, segells, productes, ponències gràfiques….. La jornada pròpiament es desenvoluparà el dissabte a partir de les 10 del matí, en la que hi haurà diferents ponències, comunicacions i taules sectorials. Finalment, el diumenge al matí el dedicarem a fer tallers i demostracions.

Tots els actes son d’entrada lliure i gratuïta, però, per participar en la jornada (conferències, ponències i taules de treball) caldrà fer prèviament la inscripció.

Properament us farem a mans el programa sencer de les jornades.

IDIOMES »