img_1169

Avui ha començat el rodatge d’un curt escrit i dirigit per Mateu Ciurana, “La senyora de la  212 “,  que  és filmarà al balneari Prats de Caldes de Malavella.

Aquest és el quart curtmetratge d’aquest realitzador gironí que anteriorment havia dirigit : “Llàtzer” (2013),  interpretada per Mariona Ginés i Marti Peraferrer “Diògenes, el gos” (2014), interpretada per Gerard Quintana i “Bernadeta” (2015),  amb Xavier Sardà.

En aquesta nova producció l’actriu Teresa Gimpera interpreta a “la senyora de la 212”,  una història entre … La Sra. Roig, la millor i molt antiga clienta del Balneari i un jove auxiliar de l’hotel que per encàrrec del director li pujarà una rosa blanca cada matí per evitar la seva marxa…

Com podeu veure el nostre encaix i la nostra col·laboració com entitat en aquest curt ja imagineu per on va.

A primers d’agost Mateu Ciurana va contactar amb nosaltres, a través d’un amic de l’entitat, per veure si podíem aconseguir roses i rosers  de flor blanca per a primers de setembre i avui hem col·laborat molt gustosament amb aquesta contribució roserística  al seu curt amb rosers dels Dot i flors de tall de Cityflor del Mercat de la planta i flor de Vilassar.

img_1185

El curtmetratge compta amb una vintena de col·laboradors i es finança amb una campanya de micromecenatge amb dret a DVD i assistència a l’estrena.

Esperem que  “La senyora de la 212” sigui tot un èxit i  si tot va bé la puguem veure també a la nostra ciutat.

img_1179

IDIOMES »