logo

Un any més podrem gaudir al Palau de tots aquells productes que ens porta la tardor, la cita serà com sempre al Palau Falguera els dies 13, 14 i  15  de novembre.

Per als Amics de les Roses aquesta serà la sisena edició de Roses de Tardor, una cita que comporta el poder gaudir d’exposicions, conferències, tallers i demostracions durant el mes de novembre. En el marc de Tardor al Palau diverses entitats de la ciutat; l’ARES,  els pagesos locals i un col·lectiu d’artistes, artesans i brocanters i els Amics de les Roses ens hem posat d’acord per organitzar conjuntament tot un seguit d’activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquest cap de setmana  al Palau Falguera i al  seu parc .

A més en aquesta edició i sumem tres esdeveniment importants per una banda el primer Brocantic, una fira de brocanters i antiquaris on poder trobar les novetats més antigues de casa nostre, un espai on trobat peces úniques algunes de més cent anys d’antiguitat.

Una segona novetat que és Tardor amb família, us espai dedicat a les famílies en que hi podrem trobar,: tallers, gimcana, titelles i un munt d’activitats pels més petits i els seus acompanya’ns i una tercera novetat que és la  FIRA d’artesans SomiaTruites.

Com podeu veure el programa d’activitats   La Tardor al Palau és ampli i variat, de ben segur que els amants de la natura, de l’art o del col·leccionisme podran gaudir d’un cap de setmana  amb una oferta d’activitats important, fruit del treball en xarxa d’aquest col·lectiu d’entitats.

TARDOR AL PALAU, 13, 14 i 15   de novembre de 2015

Palau Falguera

IDIOMES »